DREAMHACK 2022

Pozdravljeni,

sem Jan Zadravec, na spletu pa me poznajo pod imenom Wolf pack. Že od malih nog igram videoigre, v zadnjih nekaj letih pa sem pridobil tudi na prepoznavnosti na socialnih medijih. Fortnite igram že več kot 5 let in redno sodelujem na turnirjih svetovnega ranga. Zadnje leto sem se prebil v svet profesionalne igre, kjer sodelujem s partnerjem – profesionalnim igralcem ScorpLZ. Na evropskih turnirjih, kjer sodeluje 50.000 igralcev redno dosegava uvrstitve v top 3%.

Ljudje me prepoznajo po igranju Fortnita in širjenju dobre energije in motiviranju mlajših. S svojo skupnostjo sem povezan tudi preko Youtuba, kjer prav tako objavljam vloge in igranje videoiger prenašam v živo. Drugi igralci me radi spremljajo, ker imam do igranja tekmovalen odnos, katerega popestrim z zabavnimi inserti.

Z svojo snemalno ekipo bi se udeležil turnirja na Švedskem. DreamHack (https://dreamhack.com/) je svetovno znan turnir, katerega se udeleži preko 3.000 igralcev in 45.000 gledalcev. Zberejo se vsi svetovno znani najboljši igralci Fortnita, sam dogodek pa je zelo dobro medijsko pokrit. Vsaka donacija mi bo zelo pomagal, saj turnir stroškovno ni poceni. Sicer pa si vabljen, da si ogledaš vsebino na datum od 18.6. do 23.6. na mojem Youtube kanalu, kjer bom oddajal v živo.

DONACIJA: https://streamlabs.com/real_wolfpack/tip

TikTok: https://www.tiktok.com/@realwolfpack

Youtube: https://www.youtube.com/user/JanZadravec